Subota, Septembar 08, 2012

Ona zna, on moze!

Seks je nepresusan izvor inspiracije. Zato je pretesko odluciti se za segment o kojem pisati. Medjutim pre nego li pocnem moram da se zahvalim svima koji citaju moje skrabotine (nemam pojma koji bi izraz bio adekvatan, imajuci u vidu da je ovo tastatura, a ne 'artija).

Ponukana danasnjim razgovorom sa nekolicinom kolega, a svi su mladji od mene, resih da se raspisem na temu razlike u godinama.

Ona zna, on moze! To je za sve mladjane muskarce izazov, i ne treba da cudi sto je tako. Kada nemaju dovoljno iskustva, uvek ce se obratiti iskusnijima od sebe, to je najprirodnije i najracionalnije resenje. Potpuno ih razumem. A za zenu sa druge strane je to sjajno iskustvo jer su po automatizmu dominantne. Vec znaju sta hoce i sta nece. Znaju da vole da se kresu i to je za pocetak svakog seksualnog odnosa i vise nego dovoljno. 

MILF i Cuguar porno filmovi su sve popularniji, a Lisa Ann, ikona tog zanra apsolutna boginja svih mladjanih i zelenih pripadnika, heteroseksualno orjentisanih, decaka. Kako da zena i ne bude ikona i diva kada je apsolutna majstorica svog zanata.

Sta sve moze da se radi sa starijom ribom.... U svasta. 

Klinci bi da probaju sve sto su ikada videli u pornicima. I to je dobro, jer ce kada prodje ta sema mocu da oblikuju njihove vrsnjakinje njima po nahodjenju. Naravno prvo sto im je sa matorkama na listi moranja je duboko grlo, a u stopu pracen analnim seksm. Kad se navuku na anal, uuuuuuuu... No dobro ako ta sema potraje neizbezno je spenkovanje, bicevanje, i naravno sve je to uvek zacinjeno predivnim komadima donjeg vesa. Ali dragi moji ne zaboravite da su i te zene morale to od nekoga da nauce. Kako su se snalazile za znanje nije ni bitno, ali je dobro sto su one  prenosioci znanja na mladje narastaje.

Prosle godine sam mesecima seksualno iskoristavala jednog mladjanog momcica. Trosila sam ga za sve pare sveta. Moram da kazem da je seks bio jako dobar. Decko rodjeni talenat. Inteligentan, vredan, predan tome da me zadovolji i nadasve znatizeljan da proba sve i svasta. Ipak samo suv seks, meni barem, nije toliko zanimljiv. Resenje je za fizioloske potrebe, ali  za emotivne moze da bude fatalna greska. Ako niste u stanju da kontrolisete emocije, nemojte to da radite. 

Sve ovo vodi velikom problemu, u tim vezama on zna ona moze, neko se tu najcesce zaljubi. Redji je slucaj da to budu zene, jer se tada na vas gleda kao na tetrapak (izmemo, iskoristimo i bacimo). I kako se otarasiti tog napaljenog klinca na kraju? Nemam pojma kako te nesretne zene resavaju taj problem, Bogu hvala ja nisam imala tak slucaj . Mada je, barem po prici onih koji su to na svojo kozi osetili, izuzetno opasno i ozbiljno ako tetka padne na klinca. Jedan moj poznanik u trenucima ocaja, a sretosmo se toga dana u gsp-u, poce da place pricajuci kako ga matorka (20 godina starija) terorise sa pricom da je trudna. Prica on kako nije problem da preuzme odgovornost za bebu, vec nije siguran da li je on napravio dete ili njen muz, a da ironija bude veca on je sve vreme bio, od strane nje naravno, privodjen u njen stan. Kako se to na kraju zavrsilo nemam pojma nisam ga srela od tada, a ima vise od 9 meseci. Beba je, nadam se, rodjena. A da li je prosao bos po trnju ili ne ostaje da se vidi nekom sledecom priliko u busu linije 59.

Kako god bilo da bilo, ako ste po prirodi posesivni, nemojte to da radite. Mozete da napravite vrlo ozbiljne probleme sebi i drugoj strani.

Kada se desi da se u toj konstalaciji stvari rodi prava ljuba, u biti se dogodilo cudo! Tada samo treba da se moli sili da ne bude po onoj nasoj tradicionalnoj mudrosti: "Svakog cuda za 3 dana dosta".

Kada je muzjak stariji, prema svetskoj tradiciji, to je normalno. Sa moje tacke gledista, posle dovoljno iskustva (da ne budem sad lazn skromna), ipak je bolje kada je muskarac stariji. Sve naravno pod uslovom da je potentan i da moze dugo, da nije sebican i ne kreativan. Ovo se odnosilo na razliku do 10 godina. Sve preko toga, po mom misljenju nije korisno. Kako muskarac stari i njegove moci se smanjuju, zena je i dalje atraktivna. Namece se i momenat generacijskog jaza. Muskarci tada umeju da budu jako ljubomorni, sto je i prirodno. A vise od 30 godina razlike, izvin'te meni nije normalno, jer tada on moze da njoj otac, a i deda.

Naravno, svako ima pravo izbora, pa masti na volju, mladi, mladja, stariji, starija. Sve dok nije pedofilija prihvata se :) Hemija ipak cini svoje, protiv nje se nemoze.

P.S. izvinite zbog gresaka u kucanju, jebe me, 's oprostenjm (nazalost), tastatura

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me