Utorak, Septembar 04, 2012

Seks po naski

Kada se u supermarketu mladi bracni, sa detetom u narucju koje se gusi od placa, svadja da li da kupi istom tom malenom bicu pelene ili da plati struju ne mozemo a da se ne zapitamo sta u ovoj drzavi nije u redu? Da, da dobro ste procitali svadja. A situacija broj 2 koja je jos alarmantnija: detence, starosti 3-4 godine, pita baku, koja ga je dovela u piljaru, pokazujuci na banane: "sta je to, ja to nisam nikada jeo?". Tesko je opisati tugu u ocima te starice, koja ne moze da priusti detetu kilogram banana. Volela bih da mi neko od nasih politicara kaze da li njihova decica i unucici imaju isti problem.

Ko je odgovran za takav problem? Pa zasiguno nije taj mladi bracni par ili ta starica, vec besparica, koja je prouzrokovana losim vodjenjem ekonomske i fisklane politike.

Sve bi to bilo donekle podnosljivo da nema tih malisana koji su "zeljni" osnovnih stvari sto cine i detinjstvo i zivot. Cemu onda sve? Kada se rodis i  nemas perspektivu.

Svi ovde svakodnevno sebe lazu: "bice bolje", "cuti, dobro je, moze i gore"... Mislim da gore od ovoga ne moze, a i ne bi smeli da dopustimo da bude tako. Svi su u sopstvene mikorokosmosima, sa glavama zabijenim u pesku, umesto da se okrenu tamo gde treba i jasno i glasno kazu sta im lezi na dusi. 

Opet nije li malo cudno da se svi zale i zapomazu, a da ne preduzimaju nikakve mere da im bude bolje? Bice de mazohizam najbolje od svega na svetu zadovoljava nas narod. Mada kao sto znamo mazohizam ide ruku pod ruku sa sadizmom. Volimo mi da imamo dzelate nad glavama i da stalno prozivljamo Tantalove muke iznova. Bice da nas nasi sadisti jedino mogu zadovoljiti i da nas samo njihovo lose ophodjenje moze dovesti do ekstaze. Iako je u seksualnom cinu cilj dotaci zvezde ovaj seks koji nasa nacija upraznjava upravo se protivi zakonima prirode i mi dozivljavamo multiorgazme svakodnevno:

-gledajuci novo pristigle racune za sve i svasta

-ulaskom u supermarkete, piljare, prodavnicegde naravno vidimo da su artikli poskupeli

-na ulicama gde sve vrvi od "plavih andjela" 

-u bankama, postam, poreskim upravama i svim ostalim mestima gde ostavljamo zadnje dinare koje fizicki posedujemo.

Mada kada se vratimo na pocetak price mozemo da zakljucimo da su nasi politicari zapravo izopacenu i besramno devijantni. Oni su zapravo pedofili! Sadisti pedofili! Zastrasujuce, morate priznati! A mi mazohisti na kub, tako mirno posmatramo njih kako se seksualno izivljavaju nad nasom decom... Pa kad se sve sabere, oduzme, pomnozi i podeli dobijemo rezultat da smo mi devijantniji od njih kada im dozvoljavamo da to sa tolikim zarom rade deci.

Bilo bi lepo da svi zajdeno pocnemo sto pre da izolujemo nase seksualne afinitete u spavace sobe, ili vec kojekava meste gde volimo da upraznjavamo taj prekrasni cin, a ne da osecamo prisustvo biceva, lanaca i raznoraznih pomagala 24 casa dnevno, 7 dana nedeljno i 365/6 dana godisnje gde god da se nalazimo. 

Ima samo jedno pitanje koje me muci, a nikakvu ideju nemam koji bi odgovor mogao da bude. "Sta je sa onom manjinom koja svoje sado-mazo potrebe iskljucivo zadovoljava u intimama spavacih soba?" Do kada ce ta manjina moci da se odupire ovoj preelikoj vecini, zato sto se ta manjina sada posmatra kao devijantna kategorija?

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me